Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss


Målning i Hässleholm, Kristianstad och Sölvesborg samt dess närområden

Välkommen med din förfrågan.

Begär offert

Allt inom måleri

Vi åtar oss allt inom måleri som lägenhetsrenoveringar, fönsterrenoveringar, utvändig målning, invändig målning, plåtmålning fasad och tak, rostskyddsmålning, betonggolv etc.

Vi åtar oss även taktvätt, fasadtvätt och färgborttagning.

Med kulör och skickliga penseldrag skapar vi vackra och funktionella ytor som människor tycker om och mår bra av. Nya tapeter är också ett snabbt och enkelt sätt att förändra exempelvis ett rum eller en inomhusmiljö till det bättre.

Vi ser till att rätt färg används på rätt ställe samtidigt som alla våra tjänster kvalitetssäkras och slutresultatet är alltid av högsta kvalité.

 

Vi kommer gärna ut till er för att diskutera lösningar för ett optimalt resultat. Funderar du på en ommålning av exempelvis husets fasad och vill ha mer information kring dina valmöjligheter och dess kostnader så tveka inte att höra av dig för ett kostnadsfritt hembesök.

Våra kunder är privatpersoner, företag, byggföretag, bostadsföretag, offentliga aktörer som kommuner etc.

När du som privatperson anlitar oss kan du utnyttja rotavdraget vilket innebär att vi kan dra av 30 % av arbetskostnaden på utförda jobb. För mer information kan du läsa mer om ROT här

Välkommen att höra av dig!

Färger och tapeter

Vi hjälper gärna till med kataloger, prover och beställningar samt ger tips och råd såväl vid utförande som vid val av färger och tapeter.

Proffsigt utfört

Vi följer gällande branschanvisningar och håller oss hela tiden uppdaterade med de senaste rönen inom området.

Kontakta oss för offert

Vi kommer gärna ut till dig och diskuterar ditt kommande projekt.
Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Begär offert