Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss


Kakel och klinkers i Hässleholm, Kristianstad och Sölvesborg samt dess närområden

Välkommen med din förfrågan.

Begär offert

Badrum, toaletter, kök m.m.

Vi sätter kakel och lägger klinkers i våtutrymmen, badrum, toaletter, kök, entréer, hallar etc

Vi hjälper gärna till med kataloger, prover och beställningar samt ger tips och råd såväl vid utförande som vid val av kakel och klinker. Vi följer byggkeramikrådets anvisningar samt övriga branschanvisningar och håller oss hela tiden uppdaterade med de senaste rönen inom området. Alla våra tjänster kvalitetssäkras och slutresultatet är alltid av högsta kvalité.

Det är mycket viktigt att arbetet blir rätt utfört speciellt i våtutrymmen då misstag kan få mycket stora konsekvenser. Underarbetet är exempelvis mer komplicerat i badrum än i en hall med tanke på vatten och fukt.

 

Vi kommer gärna ut till er för att diskutera lösningar för ett optimalt resultat. Funderar du på en renovering av exempelvis badrummet och vill ha mer information kring dina valmöjligheter och dess kostnader så tveka inte att höra av dig för ett kostnadsfritt hembesök.

Våra kunder är privatpersoner, företag, byggföretag, bostadsföretag, offentliga aktörer som kommuner etc.

När du som privatperson anlitar oss kan du utnyttja rotavdraget vilket innebär att vi kan dra av 30 % av arbetskostnaden på utförda jobb. För mer information kan du läsa mer om ROT här

Välkommen att höra av dig!

Så mycket tid spenderar vi i badrummet

Har du tänkt på att vi i genomsnitt spenderar 20 minuter/dag i badrummet? Det ger 405 dagar i badrummet med en genomsnittsålder på 80 år. Det är 405 dagar av ditt liv där vi tycker att du förtjänar en högkvalitativ upplevelse.

Golvvärme?

Funderar du på att öka lyxfaktorn genom att installera golvvärme? Hör gärna av dig till oss för tips och råd innan du sätter igång ditt projekt.

Kontakta oss för offert

Vi kommer gärna ut till dig och diskuterar ditt kommande projekt.
Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Begär offert