Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss


Snickeriarbeten i Hässleholm, Kristianstad och Sölvesborg samt dess närområden

Välkommen med din förfrågan.

Begär offert

Byggservice

Förutom hela byggentreprenader åtar vi oss all byggservice inom bygg och snickeri så som fönsterbyten, fönsterrenoveringar, dörrbyten, lister, köksrenoveringar, badrumsrenoveringar etc.

Vi hjälper gärna till med kataloger, prover och beställningar samt ger tips och råd såväl vid utförande som vid val av olika material. Vi följer gällande branschanvisningar och håller oss hela tiden uppdaterade med de senaste rönen inom området.

Vi ser till att rätt material används på rätt ställe samtidigt som alla våra tjänster kvalitetssäkras och slutresultatet är alltid av högsta kvalité.

 

Vi kommer gärna ut till er för att diskutera lösningar för ett optimalt resultat. Funderar du på exempelvis en köksrenovering och vill ha mer information kring dina valmöjligheter och dess kostnader så tveka inte att höra av dig för ett kostnadsfritt hembesök.

Våra kunder är privatpersoner, företag, byggföretag, bostadsföretag, offentliga aktörer som kommuner etc.

När du som privatperson anlitar oss kan du utnyttja rotavdraget vilket innebär att vi kan dra av 30 % av arbetskostnaden på utförda jobb. För mer information kan du läsa mer om ROT här

Kontakta oss för offert

Vi kommer gärna ut till dig och diskuterar ditt kommande projekt.
Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Begär offert