Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss


Nybyggnation i Hässleholm, Kristianstad och Sölvesborg

Välkommen med din förfrågan.

Begär offert

Vi hjälper dig hela vägen

IB Byggakuten AB har breda kunskaper inom såväl nybyggnation som tillbyggnation. Vi bygger med lösvirke vilket innebär att inga prefabricerade byggelement används. Färdiga väggar som lyfts på och förankras på till exempel en bottenplatta är exempel på prefabricerade byggelement.

En klar fördel att bygga med lösvirke är är att själva byggnaden inte behöver isoleras innan den är vind- och vattentät.
Detta kan i sin tur göra så att byggnationen blir fri från inbyggd fukt när det väl är dags att isolera och täta. Risken för framtida mögel blir lägre och mindre resurser i form av avfuktning behövs.

Vi hjälper dig hela vägen, från planering till val och inköp av byggmaterial till färdig konstruktion.
Du som kund kan själv bestämma om det är vissa moment av byggnationen du vill utföra själv för att minska dina kostnader. Vi är öppna för allt. Att du som kund blir nöjd med hela samarbetet är det absolut viktigaste för oss.

Vi hjälper dig med nybyggnation och tillbyggnation samt murning av exempelvis stomme i Hässleholm, Kristianstad, Sölvesborg samt dess närområden. Vi finns här för att göra verklighet av din dröm.
Tveka inte att höra av dig!

Lösvirke

Nybyggnation, tillbyggnation och ombyggnation.

Mur

Murning av grunder, murning av stomme och övriga konstruktioner.

Kontakta oss för offert

Vi kommer gärna ut till dig och diskuterar ditt kommande projekt.
Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Begär offert