Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss


Våtrumsbehörighet

För att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss har vi genomgått en utbildning i byggkeramikrådets branschregler, BBV, och har därmed våtrumsbehörighet enligt reglerna. En plattsättare som utför ett jobb där tätskiktsarbete ingår skall en behörighetslegitimation kunna uppvisas. När jobbet är utfört kan vi utfärda ett kvalitetsdokument. Vi utför badrumsrenoveringar i och runt om Hässleholm. Bor du i närområdet och är nyfiken på vad vi kan erbjuda dig så tveka inte att höra av dig. Läs mer om badrumsrenovering

Vad innebär det att vi som företag har våtrumsbehörighet?

Ett behörigt företag har genomgått BKR,s kurser för plattsättare och arbetsledare och har därigenom fått utbildning i hur man arbetar enligt våra branschregler. Behörigheten ger rätt att utfärda BKR,s kvalitetsdokument vilket är en värdehandling som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt.

Kan jag kräva något av ett behörigt företag?

Du kan kräva att de arbetar efter Byggkeramikrådets branschregler, BBV. Detta innebär användande av godkända tätskiktssystem, i övrigt lämpliga materialval och konstruktioner samt egenkontroll enligt BBV, pkt 11. Entreprenören skall till beställaren lämna ett ifyllt kvalitetsdokument tillsamans med monteringsanvisningar i samband med använda tätskiktssystem.